Благоевград

Административен съд – Благоевград ще обслужва граждани с променено работно време на 19.04.2024г. (петък)

На 19.04.2024г., петък, Административен съд – Благоевград ще работи с граждани, страни по дела, до 13:00 часа. Промяната е поради провеждане на специално събитие по откриване сградата на Административен съд – Благоевград и Районна прокуратура – Благоевград.

Административен съд – Благоевград установи дейността си в новата административна сграда, на адрес гр. Благоевград, ул. „Крали Марко“ № 2 от 11.12.2023г. След 15.01.2024 г. в сградата се установи и дейността на Районна прокуратура – Благоевград. Имотът е предоставен за безвъзмездно ползване на Висшия съдебен съвет, за нуждите на Административен съд – Благоевград и Районна прокуратура – Благоевград, по силата на Решение на Общински съвет – Благоевград. В продължение на седемнадесет години, Административен съд – Благоевград правораздаваше в неудобни условия за работа на магистрати и съдебни служители, както и за обслужване на адвокати и граждани – страни по дела.

Източник Административен съд – Благоевград

Вижте още

В Благоевград ще бъдат представени възможностите за кандидатстване по Програмата за трансгранично сътрудничество Гърция – България 2021 – 2027 г.

admin

След двугодишно ходене по мъките, официално бе пуснат моста над река Струма близо до село Покровник

admin

По предложение на кмета адв. Методи Байкушев две общински дружества са с нови управители

admin

Над 1300 деца и ученици от цяла България и Р Северна Македония ще превърнат днес и утре площад „Македония“ в център на таланта и фолклорното изкуство.

admin

В името на децата и спорта! Община Благоевград спечели дело срещу ДНСК и предотврати затварянето на тренировъчните бази в парк „Македония“

admin

Почитаме 143 години от рождението на Тодор Александров

admin

Коментар