LIFEБанскоСпорт

Банско открива ски сезон 2023 – 2024 скоро

Почетни гости са Дебора Компаньони и Марк Жирардели

Началото на новия зимен туристически сезон в гр. Банско ще бъде отбелязан следващата събота, на 16 декември 2023 г. със специално събитие. Традиционни организатори са Община Банско и концесионерът на ски зоната „Юлен“АД.

Празничната програма ще започне в 9:30 ч. на Бъндеришка поляна с атрактивни игри и концерт на познатата ни на всички Михаела Филева, а по писта „Томба“ ще се спуснат най-добрите спортисти от Банско.

Втората част на програмата ще бъде На централния градски площад от 17:30 ч. ще бъде втората част от програмата, най-вкусната, тъй като публиката ще я очакват кулинарно представяне и дегустация на традиционни ястия, подготвени от Задругата на банските механджии „Уникално Банско“.

Официалното откриване на Ски сезон 2023-2024 ще бъде от 18:00 ч. На площада ще посрещнем специалните гости на тържеството, световните звазди Дебора Компаньони и Марк Жирардели.

За гостите и жителите на Банско читалищни самодейци са подготвили богат фолклорен спектакъл, с който ще завърши празничния ден.

Източник Община Банско

Вижте още

Над 120 състезатели мерят точния си мерник в Международен турнир по спортна стрелба с пневматично оръжие „Пирин 2023“ в Благоевград

admin

Жребият за Евро 2024 е хвърлен, очаква ни едно интересно футболно лято

admin

Благотворителен турнир по мини футбол „Скапто Купа“ 2023

admin

Дори дъждът не спря феновете да се докоснат до купата на Sofia Open

admin

Община Банско участва в конференция за разкриване на потенциала на младите хора за по-добри политики на местно ниво

admin

Пирин Благоевград, загуби първия си мач за годината

admin

Коментар