Благоевград

Благоевград пя „Обичам те“ на Силвия Кацарова, звездата на българската естрада отведе публиката на пътешествие през годините с „Големия кораб минава“!

Със завладяващ съвместен концерт звездата на българската естрада Силвия Кацарова и Биг Бенд – Благоевград със солисти Христина Кацарска и Марияна Костова покориха публиката на площад „Македония“ с нежните си гласове и превърнаха града в културен център в навечерието на 24 май.

Най-запалените меломани дойдоха още преди 20:00 часа и заеха своите места пред голямата сцена, за да чуят началните акорди на инструменталистите от Биг Бенд- Благоевград.

Музикалните акомпанименти на живо, в съчетание с вечните хитове на любимката на различни поколения изпълнителка, накараха жителите и гостите на Благоевград да пеят и танцуват в продължение на повече от два часа под открито небе.

Кулминацията на вечерта бе Силвия Кацарова, посрещната с бурни аплодисменти още с появяването си на голямата сцена.

На сцената звучаха емблематични песни като „Топъл дъжд“, „Големият кораб минава“, „Обичам те“, „Обещай ми“.

Концертът на група „Молец“ и фолклорен дует Бисера и Лидия утре обещава много емоции и празнично настроение. Очакваме Ви!

Източник Община Благоевград

Вижте още

Областният управител Мария Димова проведе консултации за състав на РИК-Благоевград

admin

Община Благоевград решава дългогодишен проблем с паркирането в района на лечебните заведения, паркинг и нов медицински център със Спешно приемно отделение ще бъдат изградени пред болница „Пулс“

admin

Кметът на Благоевград Методи Байкушев с предложение за заплатите на общинските съветници

admin

Въоръжен грабеж на инкасо автомобил в центъра на Благоевград

admin

Важна информация отнсно изборите за Европейски парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г

admin

Ученици от Седмо училище „Кузман Шапкарев“ изработиха поздравителни електронни картички по повод професионалния празник на юристите и съдебните служители

admin

Коментар