Благоевград

Близо 90 абсолвенти от Стопански факултет към ЮЗУ „Неофит Рилски“ в Благоевград се дипломираха на тържествена церемония в Аулата на университета.

„Като възпитаник на Стопански факултет се радвам, че все повече млади хора избират именно тук да получат перспективна подготовка за бъдещата си професионална реализация. Смело мога да заявя, че обучението и опита са една здрава основа, която дава отлично начало на множество успешни хора, посланици на Благоевград пред България и света“, каза Секретарят на Община Благоевград Десислава Витанова – Кехайова, след което се обърна към абсолвентите, като им пожела да бъдат уверени в себе си и нито за миг не пестят усилия, за да постигнат най-доброто, на което са способни.

По време на церемонията деканът на Стопански факултет доц. д-р Райна Димитрова и заместниците й връчиха дипломите на завършилите бакалаври и магистри.

Сред присъстващите на официалното събитие бяха зам.-кметът по образование и бизнес развитие Боряна Шалявска, областният управител Георги Динев, зам.-областният управител Христо Ангелов, представители висшето учебно заведение, представители на институции и бизнеса, и родители.

Източник Община Благоевград

Вижте още

Кметът на Благоевград Методи Байкушев с предложение за заплатите на общинските съветници

admin

По време на изпитателен срок, не се ползва закрила при уволнение

admin

Изложбата „Жените творци на Благоевград“ бе официално открита в навечерието на 8 март

admin

Благоевград посреща July Morning сред красивата природа на „Картала“

BVn_03

Студенти от АУБ разработиха идеи за развитието на Благоевград, кметът Методи Байкушев им връчи сертификати

admin

Стартира данъчната кампания в община Благоевград

admin

Коментар