България

България и Украйна с обща песен

Румънеца и Енчев в хита на лятото и тандем с украинска звезда

„Кражба“ на Евгений Баяниста намира своята хит версия в България

България и Украйна имат своята първа обща песен-създадена от международен екип и „поднесена“ от Румънеца и Енчев, в компанията на украинския талант Евгений Баяниста.

Кражба“ пристига точно навреме, за да отключи смелия плажен ритъм и да докаже, че единственото нещо, за което си заслужава да се пее е любовта.

„И не случайно песента се казва „Кражба“-намигат Румънеца и Енчев, за които тайни в музиката и любовта няма- Да „откраднеш“ сърцето на една жена, да я съблазниш, да покажеш истинско джентълменско отношение-това е си е изкуство, което сякаш понякога мъжете забравяме.“

За да превърнат мислите в музика любимият български тандем прави колаборация с талантливия украински музикант, изпълнител, диригент и продуцент Евгений Баяниста. С рождено име Приходько, Евгений приема артистичния псевдоним Баяниста. Виртуозните му възможности на баян проличават във видео клипа на „Кражба“, както и в поредицата от хитове, които създава в Украйна. С успешна кариера в Киев, от няколко години, заедно със съпругата си Евгений живее в София, но „Кражба“ е първата песен, която се популяризира от тук в цяла Европа.

„Абсолютно международна продукция е това-добавят Румънеца и Енчев-снимана от украински екип, в Турция и България, с участие на българи и…един румънец. В клипа освен много настроение, свежи летни гледки и трима „красавци“, специално участие взимат и зашеметяващо красивите Марина Димитрова (Мис Варна 2023г.) и моделът Виктория Божидарова.

„Кражба“ вече е налична във всички дигитални платформи, както и в летния плейлист на музикалните медии в Европа.

КРАЖБА

 R&E a.k.a. Rumanetsa and Enchev – Кражба ft. Evgeniy Bayanista (Official Video) – YouTube

Вижте още

БАБХ извършва засилени проверки във връзка с предстоящите официални празници

admin

АПИ предупреждава шофьорите да тръгват с автомобили, подготвени за зимни условия

admin

На вниманието на шофьорите

admin

Нискоемисионната зона за автомобили в центъра на София влиза в сила от днес

admin

Сурва 2024 Перник

admin

Министърът на финансите Асен Василев: Предлагаме на Народното събрание балансиран пакет данъчни закони

admin

Коментар