Изкуство

Джаро и Куката се завръщат в шести сезон на „Под прикритие“.

Юлиан Вергов ще е с ключова роля

Един от най-успешните български сериали – „Под прикритие“ се завръща с шести сезон. Снимките започват през лятото. Очаква се БНТ да излъчи новите епизоди през 2025 г.

Освен милионите зрители, които събра у нас, „Под прикритие“ е излъчен в повече от 180 територии по света. Всички епизоди скоро ще бъдат достъпни и на платформата НВО.

„За нас е особена гордост, че след толкова години успяхме да продължим и да развием сериала, който – вярвам – е любим на нашите зрители и всички очакват с нетърпение новия сезон. Безспорно това е най-успешният сериал, продължава да се върти с успех. За първи път към него проявиха интерес и световни платформи, така че съвсем скоро той ще бъде един от първите български сериали, излъчени по НВО. Ръководството на БНТ взе решение да продължи с шести сезон именно по тези съображения – вярваме, че е успешен продукт, който може да бъде развиван и надграждан“, заяви генералният директор на БНТ Емил Кошлуков.

С новия сезон зрителите ще се срещнат отново с някои от култовите персонажи като Джаро (Михаил Билалов) и Росен Гацов – Куката (Мариян Вълев). Феновете ги очакват и срещи с нови герои и сюжетни линии. В един от новите образи ще се превъплъти актьорът Юлиан Вергов.

Режисьор на сериала е Виктор Божинов. Създател на поредицата е Димитър Митовски.

„Особено се радвам че успяхме да се съберем с по-голямата част от авторите, които сме започнали заедно да правим това нещо. Радвам се, че продължаваме да го правим заедно.

Освен това, наскоро, след няколкото показни убийства, някои политически лидери споменаха, че мутренските години се завръщат в България. А щом мутренските години се завръщат, значи и „Под прикритие“ трябва да се завърне“, убеден е Димитър Митовски, създател на поредицата.

Източник БНТ

Вижте още

„Уроците на Блага“ тръгва официално по кината от 15 декември.

admin

Рожденият ден на инфантата с премиера в драматичния театър

admin

„Уроците на Блага“ – един шедьовър на режисьора Стефан Командарев

admin

Национална изложба конкурс бе представена в ЮЗУ „Неофит Рилски

admin

През изминалата вечер закрихме второто издание на Балкански театрален фестивал пред препълнен салон със спектакъла „Антигона“ от Жан Ануи, реж. Александър Морфов.

admin

Тази вечер предстои да видим най-награждавания спектакъл на театъра в Нови Сад, който гостува в Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград като част от програмата на Балкански театрален фестивал

admin

Коментар