БългарияОбществоСигурност

Директорът на СДВР става главен комисар

Министър Стоянов лично му връчи заповедта

Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов директорът на СДВР старши комисар Любомир Николов вече е главен комисар.

Част от мотивите за извършената промяна са свързани с отговорностите на длъжността поради факта, че Столичната дирекция на вътрешните работи е най-голямата областна дирекция и обслужва най-многобройно население. Това определя съответната оперативна обстановка и натовареност на дирекцията, чиято численост е най-висока.

Искрено благодаря на политическото ръководство на МВР, че забелязва и оценява постигнатото от СДВР. Днешното събитие е оценка за работата на всички служители в столичната дирекция – каза по време на кратката церемония главен комисар Николов.

Това е само първата крачка СДВР да намери своето достойно място. Темата стои от години, но никой не се наемаше да я сложи на масата – посочи главният секретар на МВР главен комисар Живко Коцев.

Източник Министерство на вътрешните работи

Вижте още

Национален протест под наслов „Народ без култура е народ без бъдеще!“

admin

Започна третият етап на акция „Зима“. Пътните полицаи ще проверяват техническата изправност на автомобилите и на фаровете.

admin

6 660 секции са излъчвали на живо броенето на бюлетините в нощта на балотажа

admin

Министър Асен Василев: На практика страната е в еврозоната, ние сме свързани през валутния борд

admin

УЧЕНИЦИТЕ ЩЕ МОГАТ ДА ОТСЪСТВАТ ДО 15 ДНИ С БЕЛЕЖКА ОТ РОДИТЕЛ

admin

ОСИГУРЯВАНЕ НА БЕЗОПАСЕН ЗИМЕН ТУРИСТИЧЕСКИ СЕЗОН

admin

Коментар