БлагоевградОбществоПолитика

Клетва положиха новоизбраните кметове, общински съветници и кметове на кметства в 14-те общини на територията на област Благоевград

През изминалите няколко дни, клетва за встъпване в длъжност положиха всички кметове, общински съветници и кметове на кметства в общините Благоевград, Банско, Разлог, Гоце Делчев, Сатовча, Гърмен, Белица, Якоруда, Кресна, Хаджидимово, Струмяни, Сандански, Петрич, и Симитли.

Пред областния управител на област Благоевград Мария Димова и заместник областния управител Христо Ангелов новоизбраните кметове и общински съветници се заклеха да спазват Конституцията и законите на страната и във всичките си действия да се ръководят от интересите на гражданите.

Областният управител Мария Димова пожела спокоен и успешен управленски мандат 2023 г.- 2027 г. на всички и изрази увереност, че ще бъдат положени необходимите усилия, за да бъдат изпълнени дадените обещания, както и че ще се работи в дух на конструктивност и диалогичност. „В мое лице и в лицето на Областна администрация Благоевград за всяка идея и позиция в полза на гражданите, ще намерите подкрепа“, увери г-жа Димова.

Източник ОА Благоевград

Вижте още

С полагане на цветя в Благоевград бяха отбелязани 148 години от гибелта на видния революционер Георги Измирлиев – Македончето.

admin

Кметът Методи Байкушев награди шампионите от ТК „Фолкън“, представили достойно Благоевград и България по време на европейско първенство по таекуон-до ITF в Словения

admin

ПОЗИЦИЯ НА ФАКУЛТЕТНИЯ СЪВЕТ НА ПРАВНО-ИСТОРИЧЕСКИЯ ФАКУЛТЕТ

admin

Пътуване във времето, забавни игри и много изненади предизвикаха стотици детски усмивки в Благоевград

admin

Отчет на правителството, което днес навършва 6 месеца

admin

Държавният глава: Реалните мотиви на искането за освобождаване на председателя на ДАНС ги чухме в записа

admin

Коментар