Благоевград

Млади таланти срещат работодатели

Традиционният панаир за професионална реализация на Американския университет в България (АУБ) ще се проведе на 27 март от 11ч. до 17ч. в спортната зала на АУБ в студентски център „Америка за България”. И тази година кариерният форум по лесен и ефективен начин ще свърже студентите на АУБ с бизнеса, като до момента регистрираните компании са близо 50.


По време на форума младите таланти на университета ще могат да се консултират с водещи работодатели и ще имат различни възможности да намерят професионална реализация с работа или със стаж.

Представители на банковия сектор, на енергийни дружества, телекомуникационната сфера и IT експерти ще се съберат в една зала, за да се срещнат с младите кадри на трудовия пазар.

Тази година кариерният център към АУБ организира поредица от инициативи в седмиците преди събитието, за да помогне на студентите да се представят по най-добрият начин.

Кариерният форум на АУБ е първият по рода си, организиран от университет в Югоизточна Европа, а през дългата си история форматът доказва, че е особено ефективен, защото предоставя възможност на работодателите да се свържат директно със студентите на университета.

Повече информация за събитието и участниците на сайта на университета: https://www.aubg.edu/student-life/career-center/job-and-internship-fair/

Източник АуБ

Вижте още

Община Благоевград обявява процедура за подбор на служители към Младежки център.

BVn_03

Покритият пазар в Благоевград с безплатен WiFi

admin

Стартира втори етап за записване в детските градини в Благоевград, електронната система ще бъде отворена от 30 май до 05 юни

admin

Студенти решават проблеми, свързани с устойчиво развитие и околна среда

admin

С шествие на училищата, тържествен концерт и почит към светите братя Кирил и Методий започна празничният 24 май в Благоевград: Кметът Методи Байкушев: Възродени сме, възродени ще бъдем, ако дадем път на младостта

admin

ЗаЕдно за „Милион усмивки“ обедини институции, приемни родители и деца

admin

Коментар