Благоевград

Община Благоевград изплаща възнагражденията на членовете на секционните избирателни комисии

Днес 18.06.2024 г. Община Благоевград изплати по банков път възнагражденията на членовете на СИК, представили удостоверения за банкови сметки.

От 19.06.2024 г. на касите в сградата на Община Благоевград ще бъдат изплащани възнаграждения на членовете на СИК във връзка с произведените избори за представители на Народното събрание и представители на Европейския парламент. Времето, в което ще се извършват плащанията е от 10.00 часа до 13.00 часа и от 14.00 часа до 17.00 часа на каса № 3 и каса № 4 на партера в сградата на Община Благоевград.

Необходимо е да бъдат представени удостоверение от РИК, както и документ за самоличност.

В изпълнение на Решение №3438-ЕП/НС от 7 юни 2024 г. за изменение и допълнение на Решение №3053-ЕП/НС от 9 април 2024 г. на ЦИК Община Благоевград ще изплати възнаграждението в размер на 25 лв. на членовете на СИК, които са представили протоколи без грешки или липси, съгласно допълнителен график, след като получи утвърден списък от Централната избирателна комисия.

Източник Община Благоевград

Вижте още

Тази вечер предстои да видим най-награждавания спектакъл на театъра в Нови Сад, който гостува в Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград като част от програмата на Балкански театрален фестивал

admin

Празник на военно формирование 26 400 с тържествено честване и на 3 бригадно командване

admin

Благоевград е домакин н международен турнир по канадска борба

admin

Благоевград отбеляза 82 години от смъртта на Никола Вапцаров.

admin

Благоевград, електронната система ще бъде отворена от 25 до 28 юни

BVn_03

С грижа към природата! Община Благоевград се включва в глобалната природозащитна инициатива „Часът на земята“

admin

Коментар