Благоевград

Община Благоевград и спортните клубове на територията на областния център организират безплатни занимания за учениците през лятната ваканция. Те стартират от 1 юли и ще продължат до края на месец август, като се провеждат по предварително изготвен и утвърден график.

В програмата са включени различни видове спорт, сред които лека атлетика, плуване, баскетбол, таекуондо-до, шахмат, самбо, карате, спортна стрелба, тенис на маса, спортна гимнастика, естетическа гимнастика, автомобилен спорт, бейзбол, бокс, борба, волейбол и др.

Заниманията се провеждат от лицензирани специалисти на различни места в града – в СК „Пирин“, зала „Скаптопара“, общинския закрит плувен басейн при VIII СУ, бейзболно игрище и др.

Графикът ще бъде актуализиран през м. август, когато ще бъдат добавени допълнителни спортове. Същият ще бъде публикуван на страницата на Общината.

В летните спортни занимания, участие могат да вземат всички ученици от 1 клас до 12 клас. Не е необходимо предварително записване на желаещите.

Източник Община Благоевград

Вижте още

ПИРИН ПРОВЕДЕ ПЪРВА ТРЕНИРОВКА ЗА 2024 Г.

admin

Проведе се първо заседание на РИК 01-Благоевград

admin

Община Благоевград заедно с НСОРБ и други общини в България кани младите хора да се включат в Национален младежки конкурс „Аз за моята община: един проблем – едно решение“.

BVn_03

Община Благоевград осигурява безплатни автобуси на Архангелова задушница

admin

ОДМВР-Благоевград с мерки за сигурност преди, по време и след приключване на футболна среща между ОФК „Пирин“ и ПФК „Левски 1914“

admin

ПИРИН официално с нови собственици

admin

Коментар