Благоевград

Община Благоевград организира заключителна пресконференция по проект „Енергийна ефективност в сграда за образователен център и култура в Благоевград“

На 24.04.2024 г. (сряда) от 11:45 часа в зала 101 ще се проведе заключителна пресконференция по проект „Енергийна ефективност в сграда за образователен център и култура в Благоевград“. На събитието ще бъдат представени крайните резултати и постигнатият ефект от реализирането на всички заложени дейности и мерки по проекта.

Проектът „Енергийна ефективност в сграда за образователен център и култура в Благоевград“ се осъществи по програма „Възобновяема енергия, енергийна ефективност, енергийна сигурност“, чрез Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ФМ на ЕИП) 2014-2021 г.

Общият бюджет възлиза на 1 508 142,46 лв., от които безвъзмездна финансова помощ са 1 249 550,00 лв. Собственото финансиране е 258 592,46, а 50 500,00 лв. са на  Норск Енерджи – те получават средствата за дейности, които изпълняват като партньор по проекта.

Източник Община Благоевград

Вижте още

Дни на отворените врати в Техническия факултет на Югозападен университет „Неофит Рилски“

admin

Детски литературен фестивал „Принцът и Алиса“ се проведе тази вечер на Моста на влюбените в Благоевград.

BVn_01

Благоевградските Грифони възобновяват традиционния турнир по американски флаг футбол в АУБ 

admin

С полагане на цветя в Благоевград бяха отбелязани 148 години от гибелта на видния революционер Георги Измирлиев – Македончето.

admin

Валери Млъзев поема финансите на община Благоевград

admin

3-дневен парад на красотата и младостта изпълва пл. „Георги Измирлиев“ в Благоевград.

admin

Коментар