КюстендилРегион

Пристигнаха бюлетините за балотажа на 5 ноември в област Кюстендил 

Общо 120 600 броя бюлетини бяха доставени тази вечер в област Кюстендил за провеждане на втория тур на 5 ноември. Това са бюлетините за избор на кметове в 5-те общини и за избор на кметове в 13 кметства. Областният управител инж. Александър Пандурски и служители на ОА присъстваха при доставянето на бюлетините в Кюстендил. 

Доставените бюлетини за избор на кметове в 5-те общини – Кюстендил, Дупница, Сапарева баня, Кочериново и Бобошево, са общо 111 600 броя. 
За избор на кметове на кметства в 13 села от област Кюстендил бяха доставени 9000 броя бюлетини. Балотажи ще има в селата от Бобов дол – Голем Върбовник, Долистово и Мламолово; в селата от община Дупница – Бистрица и Джерман; в с. Стоб в община Кочериново; в община Кюстендил – Жабокрът, Коняво, Нови чифлик, Пиперков чифлик и Таваличево; в община Сапарева баня – селата Сапарево и Ресилово. 

Освен на хартия, на втори тур може да се гласува машинно в 153 секции в област Кюстендил. 

Получаването, превозването и доставянето на бюлетините премина при засилена полицейска охрана и под контрола на общинските избирателни комисии. Бюлетините бяха изпратени към общините под полицейски екскорт.

Източник Община Кюстендил

Вижте още

Община Кюстендил ще изпрати тържествено 354 абитуриенти

admin

След месец се открива ски сезона в Банско

admin

ПОВОД ЗА ГОРДОСТ – Признание за 4 души от Разлог отличени със званието „Пазители на традициите“

admin

Среща на генералния консул на Република България във Валенсия г-жа Надя Кръстева с кмета на град Кастейон г-жа Бегоня Караско.

admin

БАНСКО ФИЛМ ФЕСТ 2023 БЕ ОТКРИТ ОФИЦИАЛНО

admin

КОЛЕДНО – НОВОГОДИШНА ПРОГРАМА НА ОБЩИНА САНДАНСКИ ЗА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ

admin

Коментар