БлагоевградСпорт

„Смело сърце“ – боксов турнир в Благоевград

Над 80 деца от спортни клубове от страната изпълниха зала „Орфей“ в парк „Македония“ по време на турнира, който се проведе днес.

Гост на събитието бе кметът на община Благоевград Методи Байкушев, който приветства участниците, техните треньори и родители.

„Скъпи треньори, благодаря, че полагате труд тези деца да израснат добри състезатели и добри хора. Скъпи деца, бъдете силни на ринга, побеждавайте честно и не забравяйте, че най-голямата битка в живота Ви е да станете добри хора. Силни на ринга, а в живота милостиви – това е най-голямата победа, която можете да постигнете.“, каза кметът преди началото на турнира.

По време на турнира кметът връчи купата на Самоел Димитров състезател на Боксов клуб “Пирин”, който бе обявен за Най-борбен играч от Държавно лично отборно първенство, октомври 2023г.

Събитието се организира от БК „Пирин“ със съдействието на Община Благоевград за трета поредна година.

Участие в срещите взеха спортисти от БК „Пирин“, „БК Ротунда“, БК „Тайсън“, БК „Македония“, БК „Лъвовете“ (Петрич), БК „Беласица“ (Петрич), БК „Самоков“ и БК „Кико“ (София).

Наградени бяха всички деца.

Източник Община Благоевград

Вижте още

Позиция на Югозападния университет „Неофит Рилски“ по повод публикуванаинформация от Окръжна прокуратура – Благоевград

admin

С вълшебен празник за 1 юни Община Благоевград разкрива света на игрите за малки, големи и още по-големи деца с незабравими приключения и приказни герои

admin

Фенове на ПИРИН завършиха подобаващо годината

admin

Гишетата на партера на Община Благоевград ще работят с намален състав на 27 март жителите могат да се възползват от алтернативни начини за получаване на услуга

admin

Нова година с нови такси и данъци гласува днес Общински съвет Благоевград

admin

Бившият кмет на община Благоевград даде отчет пред медиите

admin

Коментар