Благоевград

Спортистите от Боксов клуб „Ротунда“ – Благоевград, спечелили медали на Държавен личен шампионат по бокс за ученици 2024, гостуваха на кмета на община Благоевград Методи Байкушев, заедно с треньора си Мартин Йорданов.

Валентин Петров, Емил Сашев, Ангел Узунов и Христо Динев са имената на четиримата медалисти от Благоевград, които получиха грамоти за високи постижения и принос в развитието на бойните спортове в община Благоевград за 2024 г. Награден бе и треньорът им.

„Боксът е един от най-интелигентните бойни спортове. Той изгражда във Вас физическа сила и Ви прави опасни на ринга, но помнете, че най-истинската сила е да избегнете боя извън него. Вашата голяма задача е да бъдете благородни и да помагате на по-слабите. Изграждайте се като добри спортисти, но най-важно е да изградите себе си и като добри хора“, с тези думи кметът Методи Байкушев се обърна към медалистите и благодари, затова че носят успехи на Благоевград.

За благодарност спортистите подариха на кмета тениска на боксовия клуб. Боксов клуб „Ротунда“ е основан през 2019 година в Благоевград.

Източник Община Благоевград

Вижте още

РСПБЗН и лятна академия в партньорство

BVn_03

Новият областен управител на област Благоевград Георги Динев официално встъпи в длъжност

admin

Община Благоевград въведе стрийм платформа, която ще излъчва в реално време заседанията на комисиите към ОбС

admin

Спортисти и граждани на Благоевград почистиха парк „Ловен дом“, дадоха пример и поставиха начало на кампания за по-красив град

admin

Ден на отворените врати в драмаатичен театър „Никола Вапцаров“

admin

Областният управител Мария Димова проведе консултации за състав на РИК-Благоевград

admin

Коментар