Благоевград

Стартиращи бизнес предприемачи, преминали успешно обучение в академия BASE, бяха наградени на официална церемония в Община Благоевград.

Те бяха поздравени за положения труд и проявена креативност от зам.-кмета по образование и бизнес развитие Боряна Шалявска.

„Впечатлена съм, че сте успели да уловите толкова много и различни нюанси на бизнеса. Убедена съм, че заедно можем да създадем едно стабилно предприемаческо общество в Благоевград, защото всички го заслужаваме“, каза Боряна Шалявска.

Големите победители в бизнес формата са Юлияна Ганждева, която представи концепция за разработване на сладкарски цех, Йоана Петкова, която защити своята визия за бизнес с козметични пачове и Ася Костова, която представи концепция за изработване на арт шапки.

За втора поредна година BASE даде възможност на десетки участници да развият своите идеи и да ги превърнат в успешни финансови модели.

Вчера пред експертното жури бяха представени успешни проекти, а най-добрите от тях получиха финансова подкрепа за развитие на маркетингови стратегии.

Проектът на Фондация „Америка за България“ и Съвета на жените в бизнеса в България, подкрепен от Община Благоевград, има за цел да превърне областния център и региона в ключов фактор за инвестиции.

Източник Община Благоевград

Вижте още

Кметът Методи Байкушев опроверга неверните твърдения за социалните центрове в ж.к. „Струмско“, кани жителите от квартала на среща

admin

96 ГОДИНИ ОТ ПОДВИГА НА МАРА БУНЕВА

admin

Важна информация отнсно изборите за Европейски парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 г

admin

Пускат за движение моста край с. Покровник

admin

С богат концерт-спектакъл ученици от II ОУ „Димитър Благоев“ – Благоевград отбелязаха патронния празник на учебното заведение в зала „Пейо Яворов“.

admin

Кметът на Благоевград пусна за обществено обсъждане предложение за повишаване на местните данъци и такси

admin

Коментар