БлагоевградОбщество

Студентки от катедра „Музика“ с дипломен концерт

С голям успех премина дипломният концерт на студентките от катедра „Музика“ на Югозападния университет „Неофит Рилски“ Христина Ненкова и Георгия Райкова. Народно читалище „Св. Св. Кирил и Методий 1924“ – София, район „Красна поляна“, домакин на събитието, се изпълни с красиви песни и музика, много усмивки и бурни аплодисменти.

„Поздравления за всички студенти и преподаватели, допринесли за тази празнична атмосфера и фолклорна вечер! Благодаря на вокална формация „Песнопойци“ и инструментална формация „Свирджии“! Благодаря на моите колеги – доц. д-р Валери Димчев и ас. д-р Марин Гонев! Пожелавам много успехи, попътен вятър и късмет на абсолвентките Христина Ненкова и Георгия Райкова! Дерзайте и преследвайте мечтите си!“, каза ръководителят на катедра „Музика“ доц. д-р Бинка Добрева.

Източник ЮЗУ „Неофит Рилски“ Благоевград

Вижте още

Община Благоевград започва мащабна кампания за разделно събиране на генерираните от фирми и домакинства отпадъци и третирането им.

BVn_03

СЪС СЕМИНАР БЕШЕ ОТБЕЛЯЗАН СВЕТОВНИЯТ ДЕН НА СОЦИАЛНАТА РАБОТА В ЮЗУ „НЕОФИТ РИЛСКИ“

admin

Министерството на земеделието и храните и ДФЗ създават необходимата организация, за да получат земеделските стопани близо 700 млн. лв. до края на годината

admin

Кметът на Благоевград Методи Байкушев: Над 4,3 млн. лв. целеви средства за укрепване на свлачището по пътя за м. Бачиново са отклонени неправомерно по време на предишния мандат, установи проверка на АДФИ

admin

Проведе се първо заседание на РИК 01-Благоевград

admin

Областният управител Мария Димова заедно с възрастните хора от дом “Света Петка” украсиха коледната елха

admin

Коментар