ЛюбопитноСвят

Тейлър Суифт е личност на годината на списание Тайм

Тейлър Суифт бе обявена от TIME за Личност на годината за 2023 г., което я прави първата жена, която се появява два пъти на корицата на Личност на годината от началото на франчайза през 1927 г. Първият път, когато Суифт бе обявена за Личност на годината е 2017 г., когато беше призната от Нарушителите на мълчанието, които вдъхновиха жените да говорят за сексуалното насилие.

Списание „Тайм“ определи музикалната звезда Тейлър Суифт за личност на 2023 година.

„Избирането на един човек, който представлява осемте милиарда души на планетата, не е лесна задача. Направихме избор, който представлява източник на удоволствие. Някой, който носи светлина на света“, каза Сам Джейкъбс, главен редактор на списанието. „Тя беше като времето, тя беше навсякъде“.

Тейлър Суифт пребори осем други финалисти, които бяха обявени по-рано тази седмица, включително Барби и крал Чарлз III .

„Постиженията на Суифт като артист – културно, критично и комерсиално – са толкова много, че да ги разказваме изглежда почти безсмислено„, пише списанието.

„Тайм“ присъжда титлата „личността, групата или концепцията, която е имала най-голямо влияние върху света през предходните 12 месеца за добро или лошо“.

.

Вижте още

Оцелелите от земетресението в Япония се борят с нехигиенични условия без течаща вода

admin

Тирана позволи на София да влияе активно по време на преброяването

admin

Вулкан изригна в Исландия, течаща лава достига до рибарски град

admin

Край на примирието между Израел и Хамас в Газа

admin

Георги Фотев: Основният проблем е в България!

admin

Румънски шофьори на камиони и фермери протестират, тъй като преговорите с правителството не успяват да постигнат споразумение

admin

Коментар