Благоевград

ЦПЛР – Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград изпрати своите абитуриенти и отпразнува 24-я рожден ден на Общински младежки парламент.

39 абитуриенти получиха плакети и грамоти за принос в издигането на имиджа на ЦПЛР- ЦЛТРДБ, културния живот на община Благоевград и младежката дейност.

Директорът Богдана Костадинова връчи и благодарствени писма на родители и близки, които оказват неимоверна подкрепа на своите деца в дейностите и многобройните събития на Центъра.

По повод 24-я рожден ден зам.-кметът Боряна Шалявска пожела попътен вятър на младежите, а директорът на Центъра Богдана Костадинова и зам.-директорът д-р Александра Ковачева пожелаха уверено да преследват и сбъдват мечтите си.

Изненада бе и специалната торта, декорирана с лого на Парламента, която бе доставена от името на кмета на общината Методи Байкушев.

На празника на ЦПЛР- ЦЛТРДБ бе представен и новоизбраният председател на Общински младежки парламент- Благоевград Даниел Рангелов, който пое щафетата от Десислава Тасева, приета да продължи образованието си в Американски университет в България.

Община Благоевград пожелава на младежите успех в бъдещите им начинания!

Източник Община Благоевград

Вижте още

10 години „Лишаване от свобода“ за подсъдим за опит за умишлено убийство на  повече от едно лице и държане на незаконно огнестрелно оръжие

BVn_03

Военно формирование 26 400 – Благоевград ще проведе учение в селата Падеш и Мощанец

admin

Община Благоевград обявява процедура за подбор на служители към Младежки център.

BVn_03

ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ ПРАЗНИЦИ

admin

Студентите от катедра Музика към Югозападен университет „Неофит Рилски“ с коледен концерт

admin

Община Благоевград осигурява безплатни автобуси на Черешова задушница.

admin

Коментар