Благоевград

Честит 1 юни, скъпи деца!

Днес в Благоевград ви очакват много приключения:

В 10.00 часа при паметника на Апостола на свободата започва приключението „По пътя на героите“. Децата, преминали успешно ще участват в томбола.

В Градската градина:

От 11:00 до 13:00 часа – Актьори от Общински куклен театър ще забавляват най-малките с приказки, песни и игри, а в близост ще бъде разположена и голяма шахматна дъска.

От 11:00 до 15:00 часа къщичка, преобразена в своеобразна библиотека, ще ви предизвиква: Книжка донеси, друга си вземи, след което прочети и разкажи, и на приказния свят ти се наслади.

На площад „Македония“:

От 11.00 до 13:00 часа децата ще могат да се превърнат в пожарникари и полицаи.

От 11:00 часа на сцената ще се състои и концерт на млади таланти от Благоевград.

Източник Община Благоевград

Вижте още

Спектакълът „МЕТАМОРФОЗИ“ на сцената на Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград

admin

Над 100 участници се включиха в националния ученически конкурс „Изкуството като мечта и мечтите в изкуството“ за млади таланти в сферата на изкуствата

BVn_01

Компилация от джаз и класика завладя зала „П. Яворов“ в навечерието на 8 март

admin

На 18 май каним всички любители на ходенето да преоткрием заедно Екопътека „Кръста“ и ползите от движението сред природа.

BVn_01

С полагане на цветя в Благоевград бяха отбелязани 148 години от гибелта на видния революционер Георги Измирлиев – Македончето.

admin

По предложение на кмета Методи Байкушев стартира процедура за изграждане на 4 паркинга в центъра на Благоевград, предстои и актуализация на ПИРО

BVn_03

Коментар