БлагоевградОБРАЗОВАНИЕ

280 абсолвенти от Правно-историческия факултет получиха своите дипломи на официална церемония в Аулата на УК I на Югозападен университет „Неофит Рилски“.

Завършващите студенти бяха поздравени от кмета на Благоевград Методи Байкушев, който им пожела успешна реализация в живота.

“Важно е, когато избирате какво да правите, къде точно да работите и към кой екип да се присъедините, да Ви водят единствено ценностите.
Когато изберете даден екип, задачата Ви е да станете незаменими и всички да мечтаят да работят с Вас.
Не подценявайте нито едно усилие, не се пестете. Сега е моментът да се впуснете в живота. Последният ми съвет към Вас е – бъдете смели и правете това, което в момента Ви харесва!
Аз съм уверен във възможностите както на целия преподавателски състав, така и на студентите, че Вие ще докажете, че ПИФ е един от най-добрите факултети в България. Вярвам, че много от Вас ще бъдат на върха на историите на успеха“, каза Методи Байкушев.

На церемонията присъстваха деканът на ПИФ проф. д-р Габриела Белова, областният управител Георги Динев, представители на висшето учебно заведение, на институции и бизнеса, и родители.

Източник Община Благоевград

Вижте още

Спортен празник „130 години от пристигането на швейцарските учители по гимнастика в България“ се проведе в ЮЗУ „Неофит Рилски“

admin

Стартира акция за премахване на изоставени автомобили на територията на община Благоевград

admin

Председателят на Общински съвет Благоевград, Радослав Тасков, свиква редовно заседание на местния парламент на 29 март 2024 г. /петък

admin

Благоевградската общественост отбеляза 168 години от рождението на Димитър Благоев

BVn_01

Топлина и свежест! Деца от Младежки парламент раздават чай и усмивки пред Община Благоевград

admin

Студенти и докторанти от Филологическия факултет взеха участие в Единадесетата международна конференция за млади слависти в Будапеща

BVn_01

Коментар