Благоевград

Jazz, Fusion, Soul&Funk ритми огласиха площад „Македония“ в Благоевград тази вечер.

Талантливите музиканти Деница Веселинска и Деян Начев от благоевградската група Bandana изсвириха и изпяха богата селекция от любими музикални парчета на поколения меломани.

Непреходни хитове провокираха и най-изпъчения вкус и накараха почитателите на свободната музика да преживеят една незабравима лятна вечер под открито небе.

Концертът на група Bandana постави финала на „Летен уикенд в Благоевград“.

Снощи на голямата сцена на пл. „Македония“ се качиха популярните БГ изпълнители V:rgo и Mishell, Emil TRF, Gringod и Moneystaxs.

Двете музикални вечери са част от богата програма, подготвена от Община Благоевград за летния сезон.

Източник Община Благоевград

Вижте още

Община Благоевград организира обществено обсъждане за бъдещето на Зоопарка

admin

Главна дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност“ (ГД ЕФК), към Министерството на иновациите и растежа и Община Благоевград, организират информационна среща по процедура „Разработване на иновации в предприятията“.

BVn_03

ОБЩИНА БЛАГОЕВГРАД ПРИЕМА ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА ЕНЕРГИЙНО ОБНОВЯВАНЕ НА МНОГОФАМИЛНИ ЖИЛИЩНИ СГРАДИ В РАМКИТЕ НА ЕТАП II НА ПРОЦЕДУРАТА ЗА ЕЕ

admin

Родителите на деца, подлежащи на записване в детска ясла на територията на община Благоевград, могат да подават заявления по електронен път от 01 до 05 юли 2024 г.

BVn_03

С ритуал по полагане на цветя благоевградската общественост почете паметта на Пейо Яворов и Мара Бунева

admin

Световният производител „Интернешънъл арморд груп“ обявява конкурс за присъждане на една годишна стипендия от 2000 лв. за студентите от Техническия факултет

admin

Коментар