Благоевград

Благоевград, електронната система ще бъде отворена от 25 до 28 юни

От утре, 25 юни, до 28 юни родителите на деца, родени през 2021 г. и подлежащи на записване в първа възрастова група в детска градина на територията на община Благоевград, могат да подават заявления за постъпване по електронен път.

Кандидатстването се осъществява чрез електронната платформа www.priem-blagoevgrad.bg ⇒ секция „Детски градини“ ⇒“Регистрация“, а свободните места към настоящия момент са публикувани на https://priem-blagoevgrad.bg/kindergartens/vacancies .

На 09 юли, след проверка на данните за достоверност, ще бъдат обявени и резултатите за класиралите се деца, а записването следва да бъде направено от 11 до 16 юли.

Важно е да се има предвид, че децата с потвърден прием ще започнат да посещават детска градина в периода от 1 до 15 септември. Новоприетите деца, които не постъпят до 15 септември на текущата година без уважителна причина ще отпадат от списъчния състав на съответното заведение.

Родителят/настойникът, който подава документите трябва да следи класирането на детето в създадения си профил. 
Деца, за които са подадени некоректни данни ще отпадат от класиране.

Източник Община Благоевград

Вижте още

2-РИ ЮНИ – ДЕН НА БОТЕВ И НА ЗАГИНАЛИТЕ ЗА СВОБОДАТА И НЕЗАВИСИМОСТТА НА БЪЛГАРИЯ

admin

Методи Байкушев гласува в трето ОУ

admin

Без The Brava Fest тази година

BVn_01

Стартира подбор на кандидати за осигуряване на високотехнологични помощни средства по проект „Предоставяне на помощни средства за хората с трайни увреждания“.

admin

Областният управител свика областния кризисен щаб във връзка с противодействие на разпространението на марокански скакалци

BVn_03

Председателят на Общински съвет Благоевград, Радослав Тасков,  свиква редовно заседание на 26 юли 2024 година /петък/ от 09:30 часа в зала „22-ри Септември”

admin

Коментар