Банско

За първи път в България- ЕНДУРО БИАТЛОН организиран от мото дружина Банско

Мото дружина Банско вдига завесата за предстоящото Three Mountains Hard Enduro Bansko 2024, което ще се проведе на 6-ти и 7-ми юли. За първи път мото момчетата от Банско ще организират ендуро биатлон – едно ново преживяване, изпълнено със силна адреналинова емоция, нови умения и уникални природни гледки в подножието на величествения Пирин. Вместо ски бягане ендуро състезателите ще карат моторите си по 10 километрово трасе  и ще стрелят по мишени с пневматични пушки.

Треньорите от клуб по „Биатлон 2019“ ще присъстват на терен и ще инструктират състезателите как да боравят правилно и безопасно със спортните въздушни пушки.

Събитието ще се проведе на втория ден от мото състезанието, 7-ми юли в местността „Свети Иван“ над Банско от където ще тръгнат стартовете в двата състезателни дни.

В първия ден от мото ралито 6-ти юли остава запазено за традиционната 60 километрова планинска обиколка в околностите на Банско и Добринище.

Очаква ни един страхотен юлски уикенд с  най-добрите български ендуро състезатели, много адреналин, високи скорости и  обещанията за изключителни атракции на две колела.

Източник Община Банско

Вижте още

В Банско се проведе пресконверенция по проект за ново изкуствено осветлениеи на града

admin

ИЗЛОЖБА-БАЗАР ,,СВЕТЪТ ПРЕЗ НИШКИТЕ“

BVn_03

За 27-ми път Банско ще пулсира в ритъма на джаза.

admin

ОСИГУРЯВАНЕ НА БЕЗОПАСЕН ЗИМЕН ТУРИСТИЧЕСКИ СЕЗОН

admin

За първи път джаз-опера в Банско

admin

Банско е новата рок столица на България

admin

Коментар