Благоевград

Кметът Методи Байкушев награди шампиони, представили достойно Благоевград на европейски и държавни първенства

Медалисти от европейско и държавно лично и отборно първенство бяха посрещнати тържествено по време на заседание на Общински съвет – Благоевград.

Общо 18 състезатели и техните треньори от Боксов клуб „Пирин“, Гимнастически клуб „Любчо Солачки“, КСГ „Пирин – Благоевград 2011“ бяха наградени с грамоти от кмета Методи Байкушев и председателя на Общински съвет Радослав Тасков.

„Уважаеми треньори и спортисти, спортните клубове са една от големите емблеми на Благоевград. Благодарение на Вас и Вашите усилия, труд и лишения, които се налага да изтърпите в името на успехите, Вие прославяте нашия град. Вие сте хора с характер, сила и дух, научени сте как да се справяте с битките, затова Ви пожелавам успешно да прилагате наученото не само в залата, но и в живота. Правете добро и бъдете добър пример, бъдете мотиватори и вярвайте, че това, с което допринасяме за обществото е най-голямата победа. Изключително силно Благоевград се гордее с Вас, донесете ни още много успехи. На добър час!“, каза кметът Методи Байкушев.

Тържествено бяха наградени спортистите от БК „Пирин“ Стоян Петров, Кирчо Димитров, Самуел Димитров, Венцислав Митев, Адис Кадрич, Михаил Нотев, Габриела Иванчева, Мариян Георгиев и техният треньор Георги Шавулев.

Грамоти получиха и гимнастиците от клуб „Любчо Солачки“ Лщбомир Станоев, Слави Станоев, Валери Димитров, Никола Гръчки, Радослав Христов, Деян Митев, Христо Димитров и треньорът им Антон Гръчки.

Наградени бяха и спортистите от КСГ „Пирин – Благоевград 2011“ Наско Николаев Миков, Гергана Александрова Маркова, Мартин Мишев и треньорът им Александър Марков.

Община Благоевград поздравява шампионите и им пожелава още много успехи!

Източник Община Благоевград

Вижте още

Община Благоевград уведомява жителите, в това число и пчеларите, че започва обработка срещу комари около водни обекти на обществени места в града.

BVn_03

Областният управител проведе среща във връзка с подготовката за зимния сезон

admin

Благоевград пя „Обичам те“ на Силвия Кацарова, звездата на българската естрада отведе публиката на пътешествие през годините с „Големия кораб минава“!

admin

Камерна опера Благоевград представи за пореден път „ЦАРИЦАТА НА ЧАРДАША“ на Имре Калман

admin

Поклон пред делото на Гоце Делчев! Благоевград отбелязва 121 години от смъртта на великия български революционер

admin

Пирин отстрани Ботев Враца и е на 1/4-финал за Купата на България

BVn_01

Коментар