Благоевград

Кметът на Община Благоевград Методи Байкушев с лекция в АУБ

Кметът на Община Благоевград Методи Байкушев ще изнесе лекция в Американския университет в България (АУБ). Градоначалникът ще посети кампуса на 27-и ноември по покана на студентите от Клуб Европейски съюз, а от АУБ ще приветстват официално бившия си преподавател по бизнес право с добре дошъл в новата му роля.

С оглед важността на силните партньорства между местната власт и образователните институции, от университета изтъкват важността да се проведе дискусия относно сътрудничеството на двете страни в името на един модерен европейски Благоевград. 

Лекцията на Методи Байкушев ще се проведе в Академичен център „Балкански“, като програмата започва в 19:15 часа със среща между президента на АУБ д-р Марги Енсайн и кмета на Община Благоевград.

Дискусията на тема „Сътрудничество за модерен европейски Благоевград“ ще се състои между 19:30 ч. и 20:30 ч., след което ще бъде даден прием във фоайето на партера на Академичен център „Балкански“.

Източник АУБ

Вижте още

Близо 200 бакалаври и 24 магистри от различни държави, възпитаници на Американски университет в България, получиха дипломите си на официална церемония в Благоевград.

admin

Областният управител Мария Димова проведе консултации за състав на РИК-Благоевград

admin

С ритуал по полагане на цветя в Благоевград бяха отбелязани 173 години от рождението на Георги Измирлиев.

admin

Община Благоевград започва ремонт на уличното осветление по пътя за парк „Бачиново“

admin

Кметът на Благоевград Методи Байкушев и посланикът на Ирландия Н.Пр. Мартина Фийни наградиха отличените в конкурса „Сърце и слово срещу наркотиците“

admin

Благоевград чества 3 ти март

admin

Коментар