Благоевград

„Театър в парка“ за втори път в Благоевград

За пореден път Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград подготвя специална изненада за любимите си зрители под открито небе за закриване на театралния сезон и посрещане на лятото.

Подарете си романтична прохладна вечер в компанията на любим човек с чаша вино и поетично четене на лирическите произведения на гениалния Шекспир.

Шекспировите сонети са смятани за върхово постижение на поетическото изкуство. Те са едни от най-известните и влиятелни творби в английската литература, демонстриращи майсторството на Шекспир в поезията. Много от сонетите са посветени на любовта, красотата и преходността на времето.

В три поредни вечери актьорите от ДТ „Н. Вапцаров“ – Благоевград Огнян Спирoв, Биляна Дилкова, Аладин Алиибрахим, Борис Върбанов и Катя Иванова ще представят едни от най-съкровените сонети на Шекспир.

Насладете се на Театър в парка на 2, 3 и 4 юли от 21:00 часа, парк Бачиново (барбекю зона).

Зрителите могат да закупят своите билети от касата на театъра (всеки делничен ден между 10:00 и 19:00 ч.), както и онлайн в entase.bg: https://bit.ly/3zY0CyD

Източник Драматичен театър „Никола Вапцаров“- Благоевград

Вижте още

Кметът Методи Байкушев опроверга неверните твърдения за социалните центрове в ж.к. „Струмско“, кани жителите от квартала на среща

admin

Благотворителен турнир по мини футбол „Скапто Купа“ 2023

admin

Пирин Благоевград, загуби първия си мач за годината

admin

Покритият пазар в Благоевград с безплатен WiFi

admin

Оградата на детската градина в благоевградското село Церово грейна в цветовете на българския трибагреник.

BVn_03

„Живописно Пътешествие: ‘Безкрайност’ от Царимира Георгиева очарова Благоевград“

admin

Коментар