Благоевград

ЮЗУ „Неофит Рилски отваря врати за бъдещи студенти и техните родители

На 15 май 2024 г. от 11:00 часа в зала 208 (Учебен корпус № 1) Югозападният университет ,,Неофит Рилски” и Студентският съвет организират Ден на отворените врати.

На събитието пред бъдещите кандидат-студентите ще бъдат представени професионалните направления и образователни програми, които предлага университетът, възможностите за реализиране на студентска мобилност с цел обучение и практика по програма „Еразъм+“, основни звена от учебната база.

Присъстващите ще имат възможност да наблюдават още демонстрация на химични опити и  други експерименти, подготвени от катедра „Химия“, а специален поздрав ще отправят студентите от Факултета по изкуствата.

Източник ЮЗУ „Неофит Рилски“ Благоевград

Вижте още

Млади таланти срещат работодатели

admin

Пуснаха в експлоатация най-дългия тунел в България, кметът на Благоевград Методи Байкушев сред официалните гости на церемонията

admin

Поклон пред делото на Христо Ботев! Благоевград отбелязва 148 години от смъртта на българския поет и революционер

admin

Над 100 участници се включиха в националния ученически конкурс „Изкуството като мечта и мечтите в изкуството“ за млади таланти в сферата на изкуствата

BVn_01

36-годишният Кирил Димитров спаси богоявленския кръст в Благоевград

admin

Кметът Методи Байкушев бе гост на церемонията по повод официалното откриване на новата сграда на Административен съд и Районна прокуратура – Благоевград.

admin

Коментар